Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad

Snorkelen

Heb jij de onderwaterwereld al eens bekeken met een snorkel? Lekker rondzwemmen aan het wateroppervlak en hier en daar een duik maken om een mooie schelp op te rapen.
Bij deze cursus leer je snorkelen als een pro!

Tijdens de Zee-safari gaan we in- en onderwater allerlei dieren spotten. Ook proberen we de schat van Atlantis te redden, dus dat wordt goed zoeken tussen het zeewier. En de zee ligt vol met plastic afval. Oh nee! Laten we dat snel opruimen, zodat de plantjes weer kunnen groeien en de vissen er kunnen blijven wonen.

Tijdens de cursus Snorkelen leer je o.a. om te flipperen, draaien, duiken en onder water gebaren te gebruiken om met elkaar te praten. Het wordt één groot avontuur, met als afsluiting: het Snorkel Diploma!

Waterplezier vanaf 6 jaar!*

*Je moet hiervoor wel al jouw EasySwim Diploma, EasySwim Certificaat, C-Diploma of B-Diploma (vanaf 8 jaar) hebben behaald.

Voordelen van snorkelen

  • Super leuk, één groot avontuur!
  • Origineel verjaardagscadeau
  • Ideale voorbereiding op zonvakanties
  • Afsluiting met een écht Snorkel Diploma

Lespakket Snorkelen, €99,95:

  • 7 lessen (45 minuten per les)
  • Gebruik snorkelmateriaal
  • Kosten diplomafeest
  • Snorkel Diploma

Bekijk ook eventueel andere activiteiten voor kinderen.


Vraag & Antwoord

Mag je eigen materiaal gebruiken?

Natuurlijk! Wij hebben uiteraard heel veel spullen die je onder water kunt bekijken, opduiken of verplaatsen. Maar heb je zelf leuke materialen die je wilt meenemen, dan is dat alleen maar leuk.

Wanneer is de eerstvolgende snorkelcursus?

Snorkelen doen we meestal tijdens de vakanties. De exacte dagen/tijden zijn vaak een paar weken van te voren bekend. Houd onze Facebook pagina's en website goed in de gaten!

Kun je als ouder meekijken met de snorkelcursus?

Dit is een beetje afhankelijk van de locatie waar jouw kind de snorkelcursus volgt. In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem. Vraag het voor de zekerheid even na bij de lesgever, receptionist of office.

Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad