Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad

Zwemfeest

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Even helemaal los gaan in het zwembad met spelletjes, wedstrijdjes, dansen en zingen. Onze zwemfeesten zijn elke keer weer EEN GROOT FEEST! Een echte ‘must’ en superleuke beloning na het behalen van jouw diploma. Dit wil je niet missen! Dus kom jij ook naar onze zwemfeesten? We organiseren er elk jaar wel een paar.

Waterplezier voor alle basisschoolkinderen die hun EasySwim Diploma of C-Diploma hebben behaald!

Voordelen van zwemfeest

  • Leuke spelletjes, liedjes en materialen
  • Anderhalf uur dolle pret
  • Ook leuk voor kinderfeestjes!

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.


Vraag & Antwoord

Wanneer is het volgende zwemfeest?

We organiseren meerdere zwemfeesten per jaar. Zodra de datum van het volgende zwemfeest bekend is, zetten we dit op de website en laten we dit via Facebook weten.

Mag mijn kind ook deelnemen aan het zwemfeest zonder diploma?

In verband met de veiligheid is dit helaas niet mogelijk. Alleen kinderen die de volledige zwemopleiding hebben afgerond (en dus in het bezit zijn van een EasySwim Diploma of C-Diploma) kunnen deelnemen aan onze zwemfeesten. Zodra jouw kindje ook de hele opleiding heeft afgerond, zien we hem/haar natuurlijk graag bij onze zwemfeesten. Gezellig!

Mijn kind wil tijdens de spelletjes graag ingedeeld worden bij vriendjes/vriendinnetjes, is dat mogelijk?

Daar willen we natuurlijk graag zoveel mogelijk rekening mee houden! Geef dit even aan bij de receptionist(e) of laat de kinderen het even aangeven bij één van de toezichthouders.

Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad