Ezzy's is zwemplezier, een leven lang

Kinderen leren het snelst door te spelen en plezier te hebben. Plezier staat daarom in onze hele organisatie centraal, bij alles wat we doen. Met onze onderscheidende en kindgerichte lessen zorgen we ervoor dat kinderen veilig en met alle plezier een leven lang kunnen genieten van het water. Een methode waar ouders en kinderen heel blij van worden! We zijn hierdoor een snelgroeiend, internationaal merk en toonaangevend in de wereld van zwemonderwijs.

Feiten en nummers

> 300.000

Zwemmers per jaar

96%

Klanttevredenheid

8.4

Rapportcijfer ouders

Omdat we begrijpen hoe belangrijk balans is

Vrijheid

Flexibiliteit in je werk is nu belangrijker dan ooit. Bij Ezzy’s begrijpen we dat. Als jij dé geschikte kandidaat bent, helpen we je met liefde en plezier om jouw carrière bij Ezzy’s mogelijk te maken. Van bijbaan tot full time: samen gaan we het regelen.

Zekerheid

Ezzy’s is een stabiel familiebedrijf, waarin we goed voor elkaar zorgen. Een groeiend en innovatief bedrijf waar je vanuit een solide basis kunt ontwikkelen en groeien.

Plezier voor de kinderen én voor jou!

Geen dag is hetzelfde

Geen routinematig werk, maar continu afwisseling. Je werkt dagelijks met andere collega’s, andere kinderen, andere oefenstof en andere materialen. Geen dag is hetzelfde, wat zorgt voor enorm veel energie, enthousiasme en inspiratie.

We helpen je groeien

We bieden je tal van groeimogelijkheden, in uren én in functie. Bovendien vinden we doorlopend leren erg belangrijk. Dit stimuleren we dan ook altijd, bijvoorbeeld met onze eigen Ezzy’s Academy en persoonlijke coaching.

Plezier maak je Samen!

Plezier vinden we het belangrijkste wat er is. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor jou en je collega’s! Daarom organiseren we veel momenten dat we met zijn allen plezier maken, zoals onze altijd gezellige jaarlijkse personeelsfeesten.

Wij waarderen jouw inzet

Een zwemplezierlesgever ben je niet zomaar. Daarvoor moet je heel wat in je mars hebben. Je moet sportief zijn, didactische gaven hebben, het leuk vinden om met kinderen om te gaan en het plezier uitstralen dat wij bij water vinden passen. Het is ook een verantwoordelijk beroep. Je hebt de verantwoordelijkheid over de veiligheid van jouw groep kinderen. En je leert ze om een leven lang veilig plezier te hebben in het water. Bij Ezzy’s vind je de waardering voor het beroep van zwemplezierlesgever. We hebben het prima op orde: salaris, vergoedingen en vakantiedagen. Alles wat je mag verwachten van een goede werkgever. Maar we doen meer dan dat. Met (online) trainingen en workshops ken en beheers je de nieuwste inzichten in het vak. We houden in de werkplanning rekening met jouw wensen voor een goede balans tussen werk en privé. En we zorgen voor een goede werksfeer in jouw team en in het bedrijf. Heb je ambities om te groeien in het vak?  Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en stippelen we een groeipad uit.

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag voor je!

Bel ons! Neem contact op!