De allerleukste zwemlessen, vanaf nu ook in Nijmegen! Meer informatie of inschrijven? Klik hier!

Krijgt jouw kind ook geen genoeg van zwemmen en plezier maken in het water? Dan is Fit & Fun ideaal! Jouw kind kan zich elke week heerlijk uitleven in het zwembad, zonder te hoeven oefenen voor een diploma. Bij Fit&Fun gaat het dan ook echt om zwemplezier: spelletjes, wedstrijdjes, nieuwe kunstjes leren en vooral samen met andere kinderen plezier maken in het water. Maar we zorgen er tussendoor wel voor dat de geleerde zwemslagen ook nog worden gebruikt, zodat deze niet “verwateren”.

Een activiteit voor de echte waterratten dus, maar ook voor kinderen voor wie het goed is om de oefeningen van de zwemopleiding te blijven herhalen. Om aan te kunnen sluiten bij onze Fit & Fun lessen moet jouw kind wel het EasySwim Diploma, -Certificaat of C-Diploma hebben behaald.

Waterplezier tot 12 jaar!

Voordelen van Fit & Fun

  • Ideale sport tijdens elk seizoen
  • Sport en spel met leeftijdsgenoten
  • Onderhouden van zwemslagen

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.


Vraag & Antwoord

Mijn zoon/dochter wil graag deelnemen aan Fit & Fun. Hoe kan ik hem/haar aanmelden?

Wil je deelnemen aan (één van) onze activiteiten? Dat vinden we leuk!

Aanmelden gaat heel eenvoudig en snel. Klik op deze pagina op de knop ‘Inschrijven’ en vul het formulier in. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst voor deze activiteit. Wanneer er een plekje vrij is/komt bij jouw voorkeur dag, nemen wij contact met je op om dit verder in te plannen.

Om deel te nemen aan onze activiteiten neem je aan abonnement af. Hiermee houden we elke week een plekje voor je vrij in de lesgroep. We hopen natuurlijk dat deze activiteit helemaal bij je past en wij je wekelijks terug zullen zien in het zwembad. Maar past de activiteit toch niet bij je? Geen probleem! Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast.

En heb je vragen? Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

Tot welke leeftijd mag mijn zoon/dochter op Fit & Fun blijven?

Jouw kind mag aan Fit & Fun deelnemen tot hij/zij 13 jaar is (totdat jouw kind naar de middelbare school gaat).

Wordt er tijdens Fit & Fun ook gekeken naar de zwemslagen en worden de slagen ook verbeterd?

Jazeker! Bij Fit & Fun zorgen we elke week weer voor leuke, actieve én leerzame lessen. Er is ruimte voor vrij spelen, maar we doen natuurlijk vooral allerlei spelletjes. We zorgen er dan voor dat de zwemslagen van jouw zoon/dochter worden onderhouden en verbeterd.

Wordt er bij Fit & Fun ook afgezwommen voor een diploma?

Nee, bij Fit & Fun wordt er niet afgezwommen voor een diploma. Fit & Fun is een doorlopende activiteit, waarbij kinderen gewoon elke week lekker kunnen zwemmen zonder de druk van een diploma.

Mijn zoon/dochter zal langdurig afwezig zijn vanwege een medische reden, wat moet ik doen?

Allereerst wensen wij hem/haar veel beterschap en hopen we jullie zo snel mogelijk weer terug te zien bij onze lessen! Stuur in het geval van langdurige afwezigheid door een medische reden een e-mail naar de locatie waar je zwemt. Wij zetten het abonnement dan op medische stop. Dat betekent dat er tijdens deze medische stop geen lessen in rekening worden gebracht. Eventuele lessen die je al vooruit hebt betaald, verrekenen we met de eerstvolgende incasso. Hieronder vind je het e-mailadres van jouw zwemlocatie:

Mierlo: mierlo@ezzys.nl
Eindhoven: eindhoven@ezzys.nl

Mijn zoon/dochter kan vanwege een andere reden één of meerdere weken niet komen zwemmen, wat moet ik doen?

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat jouw zoon/dochter één of meerdere weken niet kan komen zwemmen, bijvoorbeeld door school, drukte of een vakantie. Deze lessen kun je eenvoudig afmelden via de persoonlijke pagina. Per afwezige les ontvang je één inhaaltegoed. Dit tegoed kun je gebruiken voor een inhaalles. De inhaallessen kun je ook inplannen via de persoonlijke pagina. Let op: je ontvangt alleen inhaaltegoed als je jouw zoon/dochter voorafgaand aan de les afmeldt via de persoonlijke pagina. Dit inhaaltegoed is beschikbaar wanneer de afgemelde les heeft plaatsgevonden.