Veiligheid voorop!

Bij PeuterSurvival leert jouw kind zichzelf te redden bij een val te water. Op speelse wijze worden de vaardigheden, die nodig zijn om zelfredzaam te zijn in het water, aangeleerd. Wanneer jouw kind de gehele PeuterSurvival opleiding heeft doorlopen, ontvang hij/zij het enige echte PeuterSurvival Diploma!

Waterplezier vanaf 3 jaar!

PeuterSurvival Diploma

De voordelen van PeuterSurvival

  • Plezier
  • Op jonge leeftijd zelfredzaam worden in het water
  • Ontwikkeling motoriek
  • Ontwikkeling sociale vaardigheden
  • Stimuleert vertrouwen
  • Perfecte voorbereiding op de zwemles
  • Gratis toegang tot recreatief zwemmen

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.

Houd rekening met een mogelijke wachtlijst voor PeuterSurvival die kan variëren van 3 tot 16 maanden. Geef bij inschrijving zoveel mogelijk beschikbare dagen aan om de kans op (snelle) plaatsing te vergroten.


Vraag & Antwoord

Mijn kind is erg bang, is PeuterSurvival dan wel verstandig?

Watervrees komt wel eens voor bij kinderen. Dat kan heel vervelend zijn en daarom is het juist verstandig om te starten met PeuterSurvival! Jouw kindje zal op enig moment deze angst moeten overwinnen, bij PeuterSurvival of iets later bij de zwemles. En hoe langer je hiermee wacht, hoe moeilijker het kan worden om die angst te overwinnen. Bij PeuterSurvival zorgen we ervoor dat jouw kindje op een leuke, rustige manier kennis maakt met zwemmen. Door verschillende spelletjes, liedjes, loopoefeningen en springoefeningen leert jouw kind dat water niet eng is, maar dat water plezier is!

Hoelang duurt het behalen van het PeuterSurvival Diploma?

Het is lastig om daar een periode aan te hangen, omdat dit per kind verschilt. De leeftijd van jouw kind speelt namelijk een rol, maar ook de watervrijheid en motorische ontwikkeling. Over het algemeen geldt: wanneer een kind op 3-jarige leeftijd start met PeuterSurvival, kan hij/zij met 4 jaar het PeuterSurvival Diploma behalen en doorstromen naar de zwemles. Dit is dus wel een gemiddelde en geldt niet voor ieder kind!

Wat als mijn kind tijdens het volgen van PeuterSurvival 4,5 jaar oud wordt?

Neemt jouw kind deel aan onze PeuterSurvival lessen en wordt hij/zij 4,5 jaar? Dan mag jouw kind gewoon automatisch doorstromen naar de zwemles, ook al heeft hij/zij het PeuterSurvival Diploma nog niet behaald. Wil je toch liever dat jouw kind eerst het PeuterSurvival Diploma behaald, geef dit dan even aan. We bespreken dan samen wanneer jouw kind zal starten met de zwemles.

Mijn kind neemt deel aan PeuterSurvival, moet ik hem/haar nog apart inschrijven voor de zwemles?

Nee, dat is niet nodig. Omdat jouw kind deelneemt aan PeuterSurvival, hebben wij ook alvast een plekje voor de zwemles gereserveerd. Wel zo fijn! Wanneer jouw kind bijna mag starten met de zwemles nemen we contact met je op, zodat je jouw voorkeursdagen voor de zwemles door kunt geven.

Heeft mijn kind gratis toegang tot recreatief zwemmen?

Jazeker! Zolang jouw kind bij ons PeuterSurvival of zwemles volgt, heeft hij/zij gratis toegang tot het recreatief zwemmen bij de volgende locaties:

  • Uden
  • Zetten
De receptionist(e) kan de naam van jouw kind opzoeken en hem/haar gratis toegang verlenen.