Wilt u uw spieren en gewrichten soepel houden en tegelijkertijd de gezelligheid opzoeken? Dan bent u bij onze wekelijkse AquaVitaal lessen aan het juiste adres! En om het extra fijn voor u te maken, vullen we deze lessen ook nog eens aan met fijne watertemperaturen en leuke muziek. Een heerlijke activiteit, dachten wij zo! Samen zorgen we ervoor dat u lekker fit en in beweging blijft.

Voordelen van AquaVitaal

 • Uw spieren en gewrichten soepel houden
 • Uw conditie geleidelijk aan verbeteren
 • Een leuke sociale activiteit met een vaste groep
 • Maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor sporters.


Vraag & Antwoord

Ik wil graag sporten bij Ezzy's. Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je deelnemen aan (één van) onze activiteiten? Dat vinden we leuk!

Aanmelden gaat heel eenvoudig en snel. Klik op deze pagina op de knop ‘Inschrijven’ en vul het formulier in. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst voor deze activiteit. Wanneer er een plekje vrij is/komt bij jouw voorkeursdag, nemen wij contact met je op om dit verder in te plannen.

Om deel te nemen aan onze activiteiten neem je aan abonnement af. Hiermee houden we elke week een plekje voor je vrij in de lesgroep. We hopen natuurlijk dat deze activiteit helemaal bij je past en wij je wekelijks terug zullen zien in het zwembad. Maar past de activiteit toch niet bij je? Geen probleem! Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast.

En heb je vragen? Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

Wat zijn de verschillen tussen de diverse AquaSporten bij Ezzy's?

Bij Ezzy's bieden een hoop verschillende AquaSporten aan. Voor ieder wat wils. Maar welke activiteit past het beste bij jou? We leggen hieronder in het kort de verschillen uit, zodat jij de beste keuze kunt maken.

AquaBootcamp:
Verleg jouw grenzen. Van autoband tillen tot zwemmen met een overall aan. AquaBootcamp is een uitdagende full body workout in en rondom het water.

 • Zeer intensieve training
 • Flinke verbetering van jouw spierkracht en conditie
 • Kleine groepen, intensieve begeleiding
AquaSportief
Leuke, afwisselende en vooral intensieve lessen in diep water op muziek.
 • Ontlastend voor de gewrichten
 • Je gebruikt en Wet-Blt, dus de kans op blessures is nihil
 • Bevordert jouw vetverbranding
 • Verbetert jouw conditie en spierkracht
AquaVitaal:
Blijf lekker fit en in beweging, terwijl tegelijkertijd de gezelligheid wordt opgezocht. We zorgen voor fijne watertemperaturen en leuke muziek.
 • Houd de gewrichten en spieren soepel
 • Verbeter geleidelijk aan de conditie
 • Een leuke, sociale activiteit met een vaste groep

Kan iedereen deelnemen aan AquaVitaal?

Alle senioren mogen deelnemen aan AquaVitaal. Het is wel belangrijk dat u voldoende fit en zwemvaardig bent. Uiteraard hebben we onze lessen volledig afgestemd op- en toegankelijk gemaakt voor uw leeftijd.

Ik zal langdurig afwezig zijn vanwege een medische reden, wat moet ik doen?

Allereerst wensen wij u veel beterschap en hopen we u zo snel mogelijk weer terug te zien bij onze lessen! Stuur in het geval van langdurige afwezigheid door een medische reden een e-mail naar de locatie waar u zwemt. Wij zetten uw abonnement dan op medische stop. Dat betekent dat er tijdens deze medische stop geen lessen in rekening worden gebracht. Eventuele lessen die u al vooruit heeft betaald, verrekenen we met de eerstvolgende incasso. Hieronder vind u het e-mailadres van uw zwemlocatie:

Mierlo: mierlo@ezzys.nl
Eindhoven: eindhoven@ezzys.nl Venlo: venlo@ezzys.nl

Ik kan vanwege een andere reden één of meerdere weken niet komen zwemmen, wat moet ik doen?

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u één of meerdere weken niet kunt komen zwemmen, bijvoorbeeld door werk, drukte of een vakantie. Deze lessen kunt u eenvoudig afmelden via uw persoonlijke pagina. Per afwezige les ontvangt u één inhaaltegoed. Dit tegoed kunt u gebruiken voor een inhaalles. De inhaallessen kunt u ook inplannen via uw persoonlijke pagina. Let op: u ontvangt alleen inhaaltegoed wanneer u uzelf voorafgaand aan de les afmeldt via uw persoonlijke pagina. Dit inhaaltegoed is beschikbaar wanneer de afgemelde les heeft plaatsgevonden.