Stel je eens voor…

Dat jouw kind elke week weer staat te popelen om naar de zwemles te gaan. En daar met het grootste plezier leert zwemmen. Dat gebeurt er bij de leukste zwemlessen. En dat noemen wij zwemplezierlessen!

Leren met het grootste plezier

Bij Ezzy’s vinden we dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk kán zijn, maar dat ook zeker móet zijn.

We hebben onze zwemlessen daarom compleet afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel motorisch als pedagogisch. Zo leert jouw kind bij Ezzy’s spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets wat jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor leuke, uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen. Het leren gaat bijna als vanzelf!

Ook houden we niet van rijtjes op de kant. Jouw kind is daarom zoveel mogelijk bezig in het water, met de lesgever dicht in de buurt voor hulp. Want met veel doen, doe je veel ervaring op en daardoor kun je veel leren.

Ieder kind is anders

We weten dat ieder kind anders is. Gelukkig maar! Maar we zijn er ook van overtuigd dat álle kinderen met plezier kunnen leren zwemmen en dat ieder kind in een eigen tempo kan ontwikkelen en leren. En daar helpen onze lesgevers graag bij.

Onze lesgevers doen niets liever dan kinderen leren zwemmen. Ze zorgen voor de leukste en beste zwemlessen en kijken daarbij goed naar de specifieke behoeften van jouw kind.
Jouw kind heeft tijdens de gehele zwemopleiding zoveel mogelijk dezelfde lesgever. Er kan dus een goede band worden opgebouwd en er wordt een fijne, vertrouwde omgeving gecreëerd. Ook kunnen we op deze manier goed en eenvoudig contact onderhouden met jou als ouder.

Zwemplezierles in Venlo

Voor onze lessen hebben we enkele specifieke keuzes gemaakt, die onze lessen goed omschrijven:

  • Werken in kleine groepjes (4 -6 kinderen)
  • 1 zwemles per week van 45 minuten
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Veel gebruik van leuke materialen en uitdagende oefenstof
  • Een diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk (EasySwim Diploma)
  • De leukste lesgevers die zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer

Waterplezier vanaf 4,5 jaar!

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.