Stel je eens voor…

Dat jouw kind elke week weer staat te popelen om naar de zwemles te gaan. En daar met het grootste plezier leert zwemmen. Dat gebeurt er bij de leukste zwemlessen. En dat noemen wij zwemplezierlessen!

Leren met het grootste plezier

Bij Ezzy’s vinden we dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk kán zijn, maar dat ook zeker móet zijn.

We hebben onze zwemlessen daarom compleet afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel motorisch als pedagogisch. Zo leert jouw kind bij Ezzy’s spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets wat jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor leuke, uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen. Het leren gaat bijna als vanzelf!

Ook houden we niet van rijtjes op de kant. Jouw kind is daarom zoveel mogelijk bezig in het water, met de lesgever dicht in de buurt voor hulp. Want met veel doen, doe je veel ervaring op en daardoor kun je veel leren.

Ieder kind is anders

We weten dat ieder kind anders is. Gelukkig maar! Maar we zijn er ook van overtuigd dat álle kinderen met plezier kunnen leren zwemmen en dat ieder kind in een eigen tempo kan ontwikkelen en leren. En daar helpen onze lesgevers graag bij.

Onze lesgevers doen niets liever dan kinderen leren zwemmen. Ze zorgen voor de leukste en beste zwemlessen en kijken daarbij goed naar de specifieke behoeften van jouw kind.
Jouw kind heeft tijdens de gehele zwemopleiding zoveel mogelijk dezelfde lesgever. Er kan dus een goede band worden opgebouwd en er wordt een fijne, vertrouwde omgeving gecreëerd. Ook kunnen we op deze manier goed en eenvoudig contact onderhouden met jou als ouder.

Zwemplezierles in Eindhoven

Voor onze lessen hebben we enkele specifieke keuzes gemaakt, die onze lessen goed omschrijven:

  • Werken in kleine groepjes (4 – 6 kinderen)
  • 1 zwemles per week van 45 minuten
  • Gemiddelde duur totale zwemopleiding is 14-16 lesmaanden
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Veel gebruik van materialen en uitdagende oefenstof
  • Een diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk (EasySwim Diploma)
  • De leukste lesgevers die zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer

Waterplezier vanaf 4,5 jaar!

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.


Vraag & Antwoord

Hoelang duurt de zwemopleiding?

Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren en dus bij ieder kind verschillend. Bij Ezzy's behalen kinderen gemiddeld binnen 14-16 lesmaanden hun volledige zwemopleiding. Dat is dus exclusief eventuele vakanties.

Mijn kind zwemt momenteel elders, kan ik instromen?

Instromen is natuurlijk altijd mogelijk. Daarbij is het belangrijk dat we in samenspraak met jou een inschatting maken van het huidige niveau van jouw kind. Op basis daarvan kunnen we jouw kind inplannen. Neem hiervoor even contact op via info@ezzys.nl

Mijn kind is nog geen 4,5 jaar oud, kan hij/zij toch eerder beginnen?

Kinderen mogen bij Ezzy's starten met de zwemles vanaf 4,5 jaar. Indien jouw kind het PeuterSurvival Diploma heeft behaald, kan hij/zij vanaf 4 jaar starten met de zwemles. Meer informatie over PeuterSurvival? Klik hier

Mag ik tijdens de zwemles bij mijn kind blijven?

Dit verschilt per locatie. Op sommige locaties kun je de gehele les vanuit de zwemzaal naar de les van jouw kind kijken. Op andere locaties is de les te volgen vanuit de wachtruimte. Gedurende de zwemopleiding zijn er op een aantal momenten kijklessen. Tijdens deze kijkles worden alle ouders en andere belangstellenden in de gelegenheid gesteld het laatste deel van de les in de zwemzaal bij te wonen. Onze lesgevers kunnen dan uitleg geven en je hebt de gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan onze instructeurs.

Gaan de zwemlessen door tijdens de schoolvakanties?

Ja, we zijn beperkt open tijdens schoolvakanties en feestdagen. Voor actuele informatie hierover raden wij je aan om regelmatig de informatie op de website en Persoonlijke Pagina te bekijken. Hierdoor voorkom je dat jouw kind geplande lessen mist, of dat je tevergeefs bij het zwembad komt.

Ik heb een bevestiging van de inschrijving gehad maar nog geen uitnodiging ontvangen?

De startperiode die aangegeven wordt bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode met een uitloop van maximaal 2 maanden. In verband met onze planning krijg je ongeveer 2-3 weken voor aanvang van de eerste zwemles een uitnodiging.

Mijn kind staat op de wachtlijst en ik wil een voorkeursdag/tijd wijzigen

Als je een nieuwe voorkeursdag/tijd door wil geven voor jouw kind op de wachtlijst kun je hiervoor een e-mail sturen naar info@ezzys.nl.

Heeft mijn kind gratis toegang tot recreatief zwemmen?

Jazeker! Zolang jouw kind bij ons zwemles volgt, heeft hij/zij gratis toegang tot het recreatief zwemmen bij de volgende locaties:

  • Beek en Donk
  • Uden
  • Zetten
De receptionist(e) kan de naam van jouw kind opzoeken en hem/haar gratis toegang verlenen.