Ezzy’s unieke methode

Jouw kind staat centraal

Wij zijn ervan overtuigd dat plezier en betrokkenheid kernvoorwaarden zijn voor effectief leren. Ook weten we dat kinderen vooral leren door ervaren. Daarom vormen dit ook de uitgangspunten in onze methodiek.

Kinderen zijn van nature leergierig, het is onze taak om te zorgen voor de leukste lessen waarin kinderen intrinsiek gemotiveerd zijn en blijven.


Alles wat aandacht krijgt, groeit

Kinderen willen zich gezien, gehoord en veilig voelen. Daarom werken wij altijd in kleine groepjes en krijgt ieder kind de aandacht die hij/zij nodig heeft!

We werken tijdens onze lessen vaak in kleinere sub-groepjes, zodat we kinderen nóg beter kunnen helpen én zij zelf meer zelfstandig nieuwe oefenstof kunnen ontdekken en herhalen.

Ideaal voor de lesgever en superleuk voor jouw kind!


Uitdagen als uitdaging

Kinderen houden van leren. Onze lesgevers zijn altijd bezig om jouw kind te motiveren en uit te dagen. Met de leukste oefenstof, gebruik van allerlei materialen en ruimte voor ontdekkend leren, weten we de intrinsieke motivatie aan te wakkeren.

Met het EasySwim Diploma als eindstation richt de zwemles zich steeds op twee doelen: zwemveiligheid en zwemplezier.


Zonder relatie geen prestatie

De lesgever is de sleutel tot succes. Ezzy’s lesgevers worden blij van blije kinderen en kunnen jouw kind vanuit hun kennis en expertise optimaal begeleiden. Doorlopend worden lesgevers bij Ezzy’s continu bijgeschoold om jouw kind steeds beter te kunnen begeleiden.