Ezzy’s Islands

We maken de zwemlessen nóg leuker!

Jax en Flo gaan, net als jij, ook leren zwemmen! Alleen niet in het zwembad, maar op Ezzy’s Islands. Ezzy het zeepaardje gaat ze daarbij helpen. Maar ook jij mag ze daarbij helpen en je gaat zelf ook een beetje naar Ezzy’s Islands. Hoe leuk is dat, jullie gaan dus samen op zwemavontuur!

Thuis én tijdens de zwemles: dubbel zoveel plezier

Met de super gave Ezzy’s Islands app kun je thuis 12 spelletjes spelen die bij het EasySwim Diploma horen en waarbij je Jax of Flo leert zwemmen. Wat dacht je van IJspret, Schatzoeker en Survivalbaan. Om er maar een paar te noemen…

Omdat je bij ons komt zwemmen, krijg jij gratis toegang tot alle spelletjes! Je kunt dan al meteen 3 spelletjes spelen. En hoe meer lessen je hebt gehad, hoe meer spelletjes je kunt spelen.

Rijke leeromgeving

Wat het allemaal nóg leuker maakt, is dat tijdens jouw zwemlessen ook allerlei onderdelen en spelletjes uit de app terug zullen komen. Je gaat bijvoorbeeld van die mooie roze schelpen verzamelen, muntstukken opduiken bij de octopus en onder ijs door zwemmen. Gaaf!

Ow, en we hebben trouwens ook nog een heel leuk liedje over Ezzy’s Islands! Luister maar eens. Dan kun jij straks lekker meezingen.

Dit zijn Jax, Flo en Ezzy

Jax en Flo hebben er al super veel zin in om samen op zwemavontuur te gaan.
Want op Ezzy’s Islands is het altijd feest en van zwemmen houden zij het meest!
En Ezzy is er helemaal klaar voor om jullie te helpen.

Maar ken jij Jax, Flo en Ezzy eigenlijk al een beetje? Hieronder vertellen ze in het kort wie ze zijn.