Bedrijfsimpressie

Over Ezzy’s

Ezzy’s is de jongste telg binnen het familiebedrijf Drie Essen, waar innovatie centraal staat en waar we al ruim 25 jaar succesvol werken aan zoveel mogelijk zwemplezier én werkplezier.

Kinderen hebben ontzettend veel plezier en ouders zijn erg tevreden. Het gevolg? Ezzy’s groeit, zowel in Nederland als in het buitenland.


Samen klanten blij maken met de leukste lessen

Wij houden ervan om onze klanten blij te maken. Kinderen moeten met plezier naar de zwemles komen en sporters moeten voldaan en met een glimlach naar huis gaan na hun les.

Bij Ezzy’s werken we als team samen om niet alleen de leukste lessen te geven, maar ook de beste lessen. Want wanneer er geen resultaat is, verdwijnt het plezier ook snel…


Continu in ontwikkeling

Bij Ezzy’s staan we dan ook nooit stil. Continu zijn we op zoek naar manieren om onze lessen nog beter en leuker te maken. Innoveren zit in ons bloed.

Ook onze mensen bieden we de mogelijkheid om te groeien en continu te ontwikkelen. Vanuit onze Academy bieden we tal van trainingen en opleidingen aan voor iedereen. Hiermee vergroten we niet alleen het werkplezier en toekomstige doorgroeimogelijkheden, maar zorgen we er ook voor dat onze klanten van steeds betere lesgevers kunnen genieten!


Altijd met een lach naar je werk

Wil je ook kinderen veilig en met plezier leren zwemmen? Bij Ezzy’s werk je samen in een team van enthousiaste lesgevers. Allemaal mensen met plezier in hun werk, en die dat ook uitdragen. Want de basis van zwemplezier bij onze klant is het werkplezier van onze mensen. Daar zetten we dan ook vol op in, bijvoorbeeld doordat je steeds weer innovatieve leertrajecten aangereikt krijgt. Je zet telkens nieuwe stappen. Persoonlijk. Maar ook met je team.