Zwemles

Stel je eens voor…

Spelen doen jonge kinderen het allerliefste en spel is voor hen dé manier om te leren. Vanuit die wetenschap is de Ezzy’s zwemmethode ontwikkeld. Leren zwemmen door Ervaren, Plezier en Betrokkenheid vormen de essentie van de Ezzy’s zwemmethode. Deze pijlers zorgen samen voor zwemles met maximaal resultaat én voor een leven lang zwemplezier.

Aan de basis van de zwemlesmethode van Ezzy’s ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een Ezzy’s-zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van jouw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en dé basis voor een leven lang zwemplezier.

Wij beseffen dat jouw kind uniek is

We weten dat ieder kind anders is. Gelukkig maar. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind met plezier kan leren zwemmen en dat ieder kind door training en inspanning kan ontwikkelen. Onze lesgever hebben de kennis en kunde om jouw kind de leukste zwemles te geven, door goed in te spelen op de specifieke behoeften van jouw kind.

De allerleukste zwemles

Onze overtuigingen hebben zich vertaald in onze unieke zwemmethodiek. Een methodiek waarin we specifieke keuzes hebben gemaakt om te komen tot de beste én de leukste zwemles:

  • Werken in kleine groepjes (3 – 5 kinderen)
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Veel gebruik van materialen en uitdagende oefenstof
  • Een diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk
  • Werken in sub-groepjes tijdens de les voor maximaal resultaat

Vind een Ezzy's zwembad bij jou in de buurt!

Uitleg EasySwim Diploma

Meer informatie over onze unieke methodiek