Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad

Zwemles

Stel je eens voor…

Spelen doen jonge kinderen het allerliefste en spel is voor hen dé manier om te leren. Vanuit die wetenschap is de Ezzy’s zwemmethode ontwikkeld. Leren zwemmen door Ervaren, Plezier en Betrokkenheid vormen de essentie van de Ezzy’s zwemmethode. Deze pijlers zorgen samen voor zwemles met maximaal resultaat én voor een leven lang zwemplezier.

Aan de basis van de zwemlesmethode van Ezzy’s ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een Ezzy’s-zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van jouw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en dé basis voor een leven lang zwemplezier.

Wij beseffen dat jouw kind uniek is

We weten dat ieder kind anders is. Gelukkig maar. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind met plezier kan leren zwemmen en dat ieder kind door training en inspanning kan ontwikkelen. Onze lesgever hebben de kennis en kunde om jouw kind de leukste zwemles te geven, door goed in te spelen op de specifieke behoeften van jouw kind.

De allerleukste zwemles

Onze overtuigingen hebben zich vertaald in onze unieke zwemmethodiek. Een methodiek waarin we specifieke keuzes hebben gemaakt om te komen tot de beste én de leukste zwemles:

  • Werken in kleine groepjes (3 – 5 kinderen)
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Veel gebruik van materialen en uitdagende oefenstof
  • Een diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk
  • Werken in sub-groepjes tijdens de les voor maximaal resultaat

Vraag & Antwoord

Hoelang duurt de zwemopleiding?

Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren en dus bij ieder kind verschillend. Bij Ezzy's behalen kinderen gemiddeld binnen 15 lesmaanden hun volledige zwemopleiding. Dat is dus exclusief eventuele vakanties.

Mijn kind zwemt momenteel elders, kan ik instromen?

Instromen is natuurlijk altijd mogelijk. Daarbij is het belangrijk dat we in samenspraak met jou een inschatting maken van het huidige niveau van jouw kind. Op basis daarvan kunnen we jouw kind inplannen. Neem hiervoor even contact op via info@ezzys.nl

Mijn kind is nog geen 4,5 jaar oud, kan hij/zij toch eerder beginnen?

Kinderen mogen bij Ezzy's starten met de zwemles vanaf 4,5 jaar. Indien jouw kind het PeuterSurvival Diploma heeft behaald, kan hij/zij vanaf 4 jaar starten met de zwemles. Meer informatie over PeuterSurvival? Klik hier

Mag ik tijdens de zwemles bij mijn kind blijven?

Dit verschil per locatie. Op sommige locaties kun je de gehele les vanuit de zwemzaal naar de les van jouw kind kijken. Op andere locaties is de les te volgen vanuit de wachtruimte. Gedurende de zwemopleiding zijn er op een aantal momenten kijklessen. Tijdens deze kijkles worden alle ouders en andere belangstellenden in de gelegenheid gesteld het laatste deel van de les in de zwemzaal bij te wonen. Onze lesgevers kunnen dan uitleg geven en je hebt de gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan onze instructeurs.

Gaan de zwemlessen door tijdens de schoolvakanties?

Ja, we zijn beperkt open tijdens schoolvakanties en feestdagen. Voor actuele informatie hierover raden wij je aan om regelmatig de informatie op de website en Persoonlijke Pagina te bekijken. Hierdoor voorkom je dat jouw kind geplande lessen mist, of dat je tevergeefs bij het zwembad komt.

Ik heb een bevestiging van de inschrijving gehad maar nog geen uitnodiging ontvangen?

De startperiode die aangegeven wordt bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode met een uitloop van maximaal 2 maanden. In verband met onze planning krijg je ongeveer 2-3 weken voor aanvang van de eerste zwemles een uitnodiging.

Mijn kind staat op de wachtlijst en ik wil een voorkeursdag/tijd wijzigen

Als je een nieuwe voorkeursdag/tijd door wil geven voor jouw kind op de wachtlijst kun je hiervoor een e-mail sturen naar info@ezzys.nl.

Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad

Uitleg EasySwim Diploma

Meer informatie over onze unieke methodiek