Selecteer hier jouw Ezzy's zwembad

Zwemles Uniek

Onze droom is waterplezier voor ieder kind. Ook wanneer er sprake is van leer- of ontwikkelingsproblemen of andere uitdagingen. Bij onze zwemplezierlessen valt er niemand buiten de boot. Zwemles Uniek kenmerkt zich door zijn unieke aanpak. Het uitgangspunt is altijd jouw kind, met al zijn talenten, kwaliteiten en interesses. Onze unieke aanpak komt tegemoet aan wat jouw kind nodig heeft om al zijn of haar zwemvaardige mogelijkheden realiteit te laten worden.

Voor Zwemles Uniek hebben we enkele specifieke keuzes gemaakt, die onze lessen goed omschrijven:

  • Werken in kleine groepjes (max. 3 kinderen)
  • 1 zwemles per week van 30 minuten
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Streven naar maximale ontwikkeling en denken in kansen en mogelijkheden
  • Individueel maatwerk diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk
  • Vaste lesgever met expertise en ervaring met de doelgroep

Leren met het grootste plezier

Bij Ezzy’s leert jouw kind spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets wat jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor uitdagende oefeningen. En om de lessen nóg leuker te maken, leren de kinderen zwemmen met behulp van het Ezzy’s Islands leerconcept. Samen met Jax, Flo en Ezzy gaan zij op zwemavontuur om alle onderdelen van de zwemopleiding te ontdekken.


Vraag & Antwoord

Wat is een goede leeftijd om te starten met de zwemles?

Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op geven omdat dit per kind heel erg kan verschillen. Graag nemen we contact met je op zodat we hier over kunnen overleggen. Dit kan via cindy.barten@ezzys.nl

Mag ik tijdens de zwemles bij mijn kind blijven?

Wanneer er een medische noodzaak is mag je uiteraard in de zwemzaal blijven. Wanneer dit niet het geval is verblijf je tijdens de zwemles in de wachtruimte. Gedurende de zwemopleiding zijn er wel een aantal kijklessen. Tijdens deze kijklessen mag je als ouder (of andere belangstellende) het laatste deel van de les in de zwemzaal bijwonen. Onze lesgevers geven dan uitleg en je hebt ook de gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan de lesgever van jouw kind.

Gaan de zwemlessen door tijdens de schoolvakanties?

Ja, tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn we beperkt open. Voor de meest actuele informatie hierover kun je het beste regelmatig de website of Persoonlijke Pagina bekijken. Zo weet je zeker dat jouw kind geen geplande lessen mist of dat jullie voor de gesloten deur staan.

Mijn kind staat op de wachtlijst en ik wil een voorkeurs dag/-tijd wijzigen. Kan dat?

De startperiode die wordt weergegeven bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode. Hierbij hanteren we een uitloop van maximaal 2 maanden. Zodra de planning rond is, ontvang je van ons de uitnodiging voor de zwemles. Dit is ongeveer 2-3 weken vóór aanvang van de eerste les.