Drie Essen lanceert Ezzy’s!

Sinds vele jaren is Drie Essen een begrip in de regio voor zwemplezier en innovatie. Vandaag lanceert Drie Essen haar nieuwe merk: Ezzy’s.
Ezzy’s zal, net als Drie Essen, altijd dé plek zijn voor de leukste zwemlessen bij de leukste lesgevers. In Nederland én nu ook in het buitenland!

Drie Essen verzorgt in Nederland al op 8 locaties haar eigen (zwem)lessen en inmiddels maken meer dan 80 partnerbaden gebruik van de unieke zwemmethode, de EasySwim drijfpakjes en alle andere innovaties uit de koker van Drie Essen. Het resultaat? Héél veel blije kinderen en tevreden ouders. Iets waar wij erg blij van worden.

Omdat er steeds meer vraag kwam vanuit andere landen, is Drie Essen steeds internationaler geworden en starten we binnenkort met onze eigen locaties in Duitsland! En met deze mooie internationale stap hoort natuurlijk ook een internationale naam; Ezzy’s!

Vanuit Ezzy’s zal Drie Essen haar eigen zwemlessen in andere landen verzorgen, maar ook in Nederland zal Drie Essen verder groeien vanuit Ezzy’s.

Terug