Welkom bij Ezzy’s!


Leuk dat je interesse hebt in het sporten bij Ezzy’s! We heten je graag van harte welkom.

In bijgaande video vertellen wij je in het kort wat meer over Ezzy’s, ons aanbod en geven wij je praktische informatie over onze abonnementen.

Ook sporten bij Ezzy’s?
Meld je aan, leuk!

Wil je deelnemen aan (één van) onze activiteiten? Dat vinden we leuk! Klik hieronder op de betreffende activiteit en meld je aan (geen inschrijfkosten). Wij nemen vervolgens contact met je op om dit verder in te plannen. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!

AquaRobics (voorheen AquaFit)

De bekende AquaFit lessen heten bij Ezzy’s AquaRobics. Swingende muziek uit de speakers, verkoeling van het water en op een lekker tempo bewegen. Dat is AquaRobics.

AquaRobics bij Ezzy's

AquaPilates

Inspanning en ontspanning. Met onze AquaPilates lessen kom je volledig tot rust én werk je aan een sterke core en goede lichaamshouding.

AquaSportief bij Ezzy's

AquaBootcamp

Sjouwen, tillen en slepen. Sneller, sterker en strakker. Dat somt het wel op. AquaBootcamp is dé full body workout in en rondom het water.

Aquabootcamp bij Ezzy's

AquaVitaal

Wilt u uw spieren en gewrichten soepel houden en tegelijkertijd de gezelligheid opzoeken? Dan bent u bij onze wekelijkse AquaVitaal lessen aan het juiste adres!

AquaVitaal bij Ezzy's

Banenzwemmen

Heerlijk ongestoord banenzwemmen voor de ontspanning of om jouw conditie op peil te houden. Hoe lang, hoeveel baantjes en hoe fanatiek? Dat bepaal jij!

Banenzwemmen bij Ezzy's